Uitvaart Dillema
Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg
swoop gray

ABFH7167 Dillema Uitvaartve

Bel mij terug...

bloem

Verzekeren:

Het is raadzaam tijdig na te gaan voor welk bedrag u precies verzekerd bent of hoeveel middelen u beschikbaar heeft, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een naturaverzekering levert normaal gesproken diensten, in ruil voor de betaalde premie. Als u besluit de uitvaart door een ander te laten verzorgen (dit kan geen enkele maatschappij u verbieden), dan keert de maatschappij een bedrag uit in plaats van dat zij zelf de diensten levert.

Een kapitaal- of sommenverzekering keert het verzekerde bedrag uit aan de nabestaanden of aan de uitvaartondernemer. U bent doorgaans vrij om de ondernemer te kiezen die u wilt.

Indien gewenst kunnen wij voor u de afwikkeling van de polis verzorgen.

Op de vraag wat u het beste kunt doen als u nog geen uitvaartverzekering heeft, is over het algemeen het advies dat u het voordeligst uit bent als u zelf spaart voor de uitvaart, mits u natuurlijk over voldoende middelen beschikt.
Als u overweegt om een uitvaartverzekering af te gaan sluiten, kunt u het beste een kapitaalverzekering nemen. Deze verzekering keert bij overlijden een geldbedrag uit aan de nabestaanden of aan de uitvaartondernemer. Op die manier bent u het meest vrij in uw keuzes en weet u ook precies waar u aan toe bent. Een koopsompolis is vaak tot op hoge leeftijd mogelijk.

Wanneer u behoefte heeft aan een goede uitvaartverzekering of meer informatie daarover, kan ik u daarbij helpen.

Ik heb een vrijblijvende samenwerking met Albert Klomp, een deskundige, onafhankelijk adviseur op het gebied van verzekeringen.

Hij kan u vrijblijvend informeren over de verschillende mogelijkheden om uw toekomstige uitvaart ook financieel nu al goed te regelen.

Like en Share ons op social media